Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Većina proizvoda koji se nalaze u internet trgovini KupiMajicu nisu gotovi proizvodi, već se proizvode na zahtjev kupca. To znači da su napravljeni upravo za Vas te rok dostave ovisi o redovnim uvjetima*.


Koja je cijena dostave?

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 250 kuna. Za naručenu robu u iznosu manjem od 250,00 kuna, dostava se naplaćuje u fiksnom iznosu od 25,00 kuna za preporučenu dostavu, 35,00 kuna za žurnu dostavu, odnosno 49,00 kuna za dostavu izvan Republike Hrvatske.

Pakiranje

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Dostavne službe

U dostavi pošiljaka surađujemo s tvrtkama Overseas Express, GLS, , DPD i Hrvatskom poštom. Pošiljke koje su plaćene prije slanja (karticom, internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, PayPalom te uplatnicom u pošti ili bilo kojoj banci) imaju prednost kod slanja u odnosu na pošiljke koje se plaćaju kod preuzimanja (pouzećem). 

Kada mogu očekivati svoju pošiljku?

Nakon što pošiljka napusti naš ured, informaciju o točnom vremenu isporuke ima dostavna služba. A tu informaciju možete dobiti upravo pomoću broja pošiljke koji vam je poslan na mail nakon preuzimanja vaše pošiljke od strane djelatnika dostavne službe. Ukoliko želite saznati vrijeme dostave ili dogovoriti odgovarajući termin kontaktirajte dostavnu službu.

U vrijeme blagdana kao i nekih specifičnih datuma (npr Božićno-novogodišnji blagdani, Dan zaljubljenih...), rokovi dostave se mogu odužiti zbog povećanog obima posla kako na KupiMajicu internet trgovini, tako i kod dostavnih službi.  

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati su moguće, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka. KupiMajicu služba za korisnike trudit će se pravodobno obavijestiti svakog kupca na njegov zahtjev o mogućem kašnjenju isporuke pošiljaka. Ako dostava traje duže od vremena istaknutog na našoj internetskoj stranici, KupiMajicu nije odgovoran za kašnjenje isporuke narudžbe.

Javite nam se